I'м worĸιɴɢ oɴ мyѕelғ, ғor мyѕelғ, вy мyѕelғ❤

petak, 30. siječnja 2015.

Top 10 stvari koje svaka žena treba imati u torbici ♥

1. MARAMICE
~Upss, zamrljala si se sladoledom ili ti se razmazala šminka... To su vrlo nezgodne situacije, zato uviek sa sobom imaj maramice ili vlažne ili obične. :)

2. ŠMINKA
~Za usputni make-up ili samo da se popravite... Najbolje je uvijek sa sobom nositi maskaru, olovku i ruž (labello ili sjajilo), ali ako ne koristite puno šminke labello je obavezno.

3. NOVČANIK
~Novac ne stavljajte po đžepovima i svuda po torbici jer na kraju nećete naći kada će vam trebati.. Zato uzmite novčanik i stavite novac na jedno mjesto.

4. MOBITEL
~ Mobitel već odavno nije luksuz već potreba. Osim što ga koristite da se čujete sa dragim ljudima, on je od velike koristi i u slučajevima nužde.  

5. OGLEDALCE I ČEŠALJ
~ Nikada ne možete predvidjeti kakvo će biti vrijeme (vjetar, kiša) pa je zbog toga preporučljivo da uvijek imate u torbi češalj ili četku za kosu (u zavisnosti od toga što koristite). Naravno, potrebno je da imate i ogledalce.

6. DEZODORANS ILI PARFEM
~Važno je da uvijek imate nešto ćime se možete malo namirisati, posebice ako niste imale dovoljno vremena slickati se kod kuće. 

7. GUMICA ZA KOSU I NEKOLIKO UKOSNICA
~Ili će vam smetati kosu ili morate na brzinu smisliti nešto s kosom jer vam je u potpunom rasulu... Zato je dobro da pri ruci uvijek imate gumicu za kosu i nekoliko ukosnica.

8. OLOVKA
~
Sjetite se koliko vam je puta zatrebala kemijska olovka ili koliko su je puta od vas zatražili stranci. Dobro, ruku na srce, u današnje vrijeme je potreba za olovkama sve manja, no uvijek ju je dobro imati u torbici jer nikada ne znate kada će vam zatrebati.


9. PAKETIĆ HIGIJENSKIH ULOŽAKA ILI TAMPONI
~Gotovo nema žene koja, bar jednom u životu, nije pitala prijateljicu ili kolegicu na poslu ima li uložak za posuditi. Premda gotovo sve žene znaju i prate svoj ciklus, nekako ih uvijek iznenadi i u najnezgodnijem trenutku shvate da im treba uložak.


 10. NEKOLIKO BOMBONČIĆA
~
Želja za slatkim zna se javiti u najnezgodnijem trenutku, ali ako imate nekoliko bombončića kod sebe uvijek dobro dođu ;)
 


2 komentara:

  1. Zanimljivo, ali što će nam zapravo sve te stvari?

    OdgovoriIzbriši
  2. Uvijek nešto zna poći po zlu... zato je najbolje da imaš sve te stvari... Samo bolje pročitaj što piše ispod svakog ;)) ♥

    OdgovoriIzbriši