I'м worĸιɴɢ oɴ мyѕelғ, ғor мyѕelғ, вy мyѕelғ❤

subota, 14. ožujka 2015.

DIY- Do it yourself ;)

Vrijeme je za nove DIY ideje. Bit će za svakoga po nešto. Evo pa počnimo ;) (napominjem da sam ove DIY ideje našla na internetu, pošto su moje još uvijek u izradi)

1. Ogrlica od kragne košulje?
*Zasigurno imate u svom ormaru koju košulju koja vam više ne stoji ili vam se jednostavno ne sviđa... Ako nemate vi sigurno imaju mama ili tata. Te košulje koje nitko neće nositi pokupite Izrežite kragne te prvi gumb koji se vučinom nalazi odmah u ravnini s kragnom ili malo ispod nje kako bi nekako ogrlicu kasnije mogli i zakopčati. Ako nema nikakvih ukrasa na kragni uzmite perilica, šljokica, zakovnica, kristalića i uredite po želji. I to je to. Uživajte noseći svoju novu DIY ogrlicu. ;)



2. Purpuri sa stilom!
*Ako vašoj sobi nedostaje dekoracije ili nečeg mirisnog što će upotpuniti prostor ovo je DIY za vas! Sve što trebate je oguliti naranču, te koru složiti u spiralu (tj. oblik ruže). Ostavite da se osuši, možda će potrajati nekoliko dana. Kada se osuši imat će još intenzivniji miris, zatim uzmite staklenu posudicu i ubacite svoje ''ružice''. Za dodatnu dekoraciju možete staviti neko lišće ili ukrasne kamenčiće. :)
 3. Panda čaša ^-^
*Ovo je zaista slatko, jednostavno i rekatino brzo gotovo. Samo ispritnajte šablonu pande i stavite s unutarnje strane čaše tako da s vanjske možete iscrtavati. Kada ste iscrtali pandu ispunite crnim markerom, a sve okolo obojite u bijelo. I to je to. Prekrasna je dekoracija. :3
To je to za danas :) Nadam se da vam se sviđa :*
SLOBODNO KOMENTIRAJTE iznesite svoja mišljenja i ideje. 











 

Nema komentara:

Objavi komentar