I'м worĸιɴɢ oɴ мyѕelғ, ғor мyѕelғ, вy мyѕelғ❤

četvrtak, 27. kolovoza 2015.

Pronađi idealnu školsku torbu!

Školska torba
Za početak moraš odabrati torbu primjerenu tvojoj dobi i visini. Prevelike i preteške torbe mogu biti pravi problem. Ako svakodnevno nosiš tešku torbu počet će te boljeti leđa i ruke i po tome ćeš vidjeti da ti takva torba ne odgovara.

Pri kupovini pripazi da je anatomski oblikovana, s pojačanim stražnjim dijelom. Tako će dobro pristajati uz tvoja leđa, a knjige u njoj ti neće smetati. Naramenice moraju biti dovoljno široke da ti ne pritišću ramena, a pri hodanju te ne smiju udarati po leđima. Nepromočivi materijali su odlični za slučaj kiše ili snijega, a lakše će se oprati ako se uprljaju.

Torba na kotačiće
Ova je torba idealna ako ti put do škole ravan i bez prepreka. Ručka kojom ćeš vući torbu može se podešavati, a ako ti je razred na katu škole možeš je staviti na leđa. Nije praktična ako je veći dio puta moraš nositi na leđima jer je dosta teža od obične školske torbe.

Torba na jednom ramenu
Ovakva torba je savršena za dan kada moraš nositi malo knjiga. Praktična je, leko se prebacuje i skida s ramena. Pazi da je dovoljno velika ( da se knjige ne bi gužvale u njoj i da je čvrsta. Izbor je velik, no takva torba nije pogodna za svakodnevno nošenje, pa je koristi povremeno.

Nema komentara:

Objavi komentar